Error loading page.
Try refreshing the page. If that doesn't work, there may be a network issue, and you can use our self test page to see what's preventing the page from loading.
Learn more about possible network issues or contact support for more help.

வித விதமான சுவையான வட இந்திய உணவு செய்முறைகள் | Variety of Delicious North Indian food recipes Tamil edition

ebook

This book has variety of North Indian curry recipes in Tamil

Green peas masala
Navaratna gravy
Baby corn masala
Paneer cola puri
Choley masala
Puppet sabji
Cucumber masala
Cabbage gravy
Channa palak
Cauliflower magani
Radish masala
Haji potato kurma
Carrot - mushroom subji
Masoor - carrot dal
Baby corn - methi gravy
Mint-paneer gravy
Tomato-potato gravy
Soya chunks vindalo
Dal pancharathan
Punjabi dal fry
Bhindi mirch masala
Mushroom peas kurma
Kala channa masala
Bhindi-badam -tomato gravy
Lucknow capsicum masala
Vegetable jalfryci
Dal tadukka
Chettinadu tomato kurma
Toffu tawa masala
Sweet corn makkana Ragi milk shake






பட்டாணி க்ரீன் மசாலா நவரத்ன குருமா பேபி கார்ன் மசாலா பனீர் கோலாபுரி சோலே மசாலா பப்பட் சப்ஜி வெள்ளரிக்காய் மசாலா முட்டைகோஸ் கோஃப்தா கிரேவி சன்னா பாலக் காலிஃப்ளவர் மகானி முள்ளங்கி மசாலா ஷாஹி பொட்டேட்டோ குருமா கேரட் – காளான் சப்ஜி மசூர் – கேரட் தால் பேபி கார்ன் – மேத்தி கிரேவி புதினா – பனீர் கிரேவி தக்காளி – உருளைக்கிழங்கு கிரேவி சோயா சங்க்ஸ் வின்டலோ தால் பஞ்சரத்தன் பஞ்சாபி தால் ஃப்ரை பிண்டி மிர்ச் மசாலா காளான் பட்டாணி குருமா காலா சன்னா மசாலா பிண்டி – பாதாம் – டொமேட்டோ கிரேவி லக்னாவி கேப்சிகம் மசாலா வெஜிடபிள் ஜால்ஃப்ரசி பாசிப்பருப்பு தடுக்கா செட்டிநாடு தக்காளி குருமா டோஃபு தவா மசாலா ஸ்வீட் கார்ன் மக்கானா ராகி மில்க் ஷேக் பட்டாணி க்ரீன் மசாலா


Expand title description text
Publisher: Kayalvizhi

OverDrive Read

  • Release date: October 12, 2021

EPUB ebook

  • File size: 97 KB
  • Release date: October 12, 2021

Formats

OverDrive Read
EPUB ebook

Languages

Tamil

This book has variety of North Indian curry recipes in Tamil

Green peas masala
Navaratna gravy
Baby corn masala
Paneer cola puri
Choley masala
Puppet sabji
Cucumber masala
Cabbage gravy
Channa palak
Cauliflower magani
Radish masala
Haji potato kurma
Carrot - mushroom subji
Masoor - carrot dal
Baby corn - methi gravy
Mint-paneer gravy
Tomato-potato gravy
Soya chunks vindalo
Dal pancharathan
Punjabi dal fry
Bhindi mirch masala
Mushroom peas kurma
Kala channa masala
Bhindi-badam -tomato gravy
Lucknow capsicum masala
Vegetable jalfryci
Dal tadukka
Chettinadu tomato kurma
Toffu tawa masala
Sweet corn makkana Ragi milk shake






பட்டாணி க்ரீன் மசாலா நவரத்ன குருமா பேபி கார்ன் மசாலா பனீர் கோலாபுரி சோலே மசாலா பப்பட் சப்ஜி வெள்ளரிக்காய் மசாலா முட்டைகோஸ் கோஃப்தா கிரேவி சன்னா பாலக் காலிஃப்ளவர் மகானி முள்ளங்கி மசாலா ஷாஹி பொட்டேட்டோ குருமா கேரட் – காளான் சப்ஜி மசூர் – கேரட் தால் பேபி கார்ன் – மேத்தி கிரேவி புதினா – பனீர் கிரேவி தக்காளி – உருளைக்கிழங்கு கிரேவி சோயா சங்க்ஸ் வின்டலோ தால் பஞ்சரத்தன் பஞ்சாபி தால் ஃப்ரை பிண்டி மிர்ச் மசாலா காளான் பட்டாணி குருமா காலா சன்னா மசாலா பிண்டி – பாதாம் – டொமேட்டோ கிரேவி லக்னாவி கேப்சிகம் மசாலா வெஜிடபிள் ஜால்ஃப்ரசி பாசிப்பருப்பு தடுக்கா செட்டிநாடு தக்காளி குருமா டோஃபு தவா மசாலா ஸ்வீட் கார்ன் மக்கானா ராகி மில்க் ஷேக் பட்டாணி க்ரீன் மசாலா


Expand title description text